ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Peppa Tino - Κουκλάκι παρηγοριάς
Peppa Tino - Κουκλάκι παρηγοριάς Peppa Tino - Κουκλάκι παρηγοριάς Peppa Tino - Κουκλάκι παρηγοριάς Peppa Tino - Κουκλάκι παρηγοριάς Peppa Tino - Κουκλάκι παρηγοριάς Peppa Tino - Κουκλάκι παρηγοριάς Peppa Tino - Κουκλάκι παρηγοριάς Peppa Tino - Κουκλάκι παρηγοριάς Peppa Tino - Κουκλάκι παρηγοριάς Peppa Tino - Κουκλάκι παρηγοριάς Peppa Tino - Κουκλάκι παρηγοριάς Peppa Tino - Κουκλάκι παρηγοριάς

Peppa Tino - Κουκλάκι παρηγοριάς


 

14.00 

PP.TI
Ετοιμοπαράδοτο
+

Κερδίστε έκπτωση για περισσότερα τεμάχια:

Ποσότητα  2+ 
Τιμή  12.60 € 

 Tino είναι το αγαπημένο λαγουδάκι από τη σειρά κούκλες Peppa που είναι φτιαγμένες για πολύ... αγκαλιά!

Ο Tino είναι πολύ απαλός, κατασκευασμένος από φυσικά υλικά με όλο το εξωτερικό υλικό από αγνό οργανικό βαμβάκι και μαλί προβάτου στο κεφαλάκι του. 

Το μαλλί προβάτου έχει την ιδιότητα να απορροφά γρήγορα τις διάφορες μυρωδιές στο περιβάλλον του.

Για το μωρο αυτό σημαίνει πως η μυρωδιά της κούκλας, του θυμίζει τη μυρωδιά του σπιτιού του, των γονιών του, όλων που γνωρίζει.

Γρήγορα μία κούκλα Peppa γίνεται η αγαπημένη του παιδιού, το ηρεμεί και το παρηγορεί.

Peppa Dolls – Η κούκλα που μυρίζει μαμά!

Η μαμά και ο μπαμπάς μπορούν να κρατήσουν κοντά τους για λίγες ημέρες τον Tino και έπειτα να τoν δώσουν στο μωρό τους. H οικεία μυρωδιά που απορροφάται από την κούκλα δημιουργεί στο μωρό την αίσθηση της ασφάλειας και της τρυφερότητας, ακόμη κι όταν αποχωρίζεται τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Οι Peppa Dolls στοχεύουν στη όσφρηση ως τη πρώτη και σημαντικότερη αίσθηση που έχει αναπτύξει ένα βρέφος από τη πρώτη στιγμή που γεννιέται.

Ενώ τα περισσότερα παιχνίδια σε αυτό το στάδιο απευθύνονται με άλλα ερεθίσματα στις υπόλοιπες αισθήσεις του μωρού, οι Peppa Dolls αναπαράγουν τις οικείες μυρωδιές του μωρού που συνδέονται με συγκεκριμένα αντικείμενα και ανθρώπους.

Έτσι όταν θα θα βγαίνετε βόλτα, το αγαπημένο του παιχνίδι, που κρατά μέσα του τα αρώματα του σπιτιού, θα το βοηθά να προσαρμόζεται χωρίς να νιώθει το νέο του περιβάλλον ξένο και να βιώνει ανησυχία.

Οι Peppa Dolls θα γίνουν το αγαπημένο του αξεσουάρ και ο λόγος είναι απλός. Ό,τι το μωρό σας αγαπά περισσότερο, νιώθει πως είναι πάντοτε μαζί του!

Αντίο δάκρυα, άγχος και ανησυχία. Με τις Peppa Dolls το μωρό σας πραγματικά ανακουφίζεται και αισθάνεται ηρεμία κάθε φορά που χρειάζεται να σας αποχωριστεί!

**Οι Peppa Dolls παράγονται αποκλειστικά στην Ινδία υπό τους όρους του «Δίκαιου Εμπορίου» (Fair Trade) που προωθεί ευνοϊκότερους όρους αμοιβών και συναλλαγών στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και προστατεύει το περιβάλλον μας.

Made in Fair Trade

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις